Τι ειναι το art tutu;


Το Αrt Τutu είναι ο χώρος εργασίας 3 εικαστικών, της Βιργινίας Αξιώτη, της Ξανθίππης Τσαλίμη, της Κατερίνας Χριστοπούλου και της κεραμίστριας Μαριλένας Σπετζούρη.
Ταυτόχρονα είναι ένας μη κερδοσκοπικός αστικός οργανισμός που προάγει όλες τις μορφές τέχνης. Εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, χορός, παρουσιάσεις και σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντας την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε έναν ζωντανό, φρέσκο χώρο, σε μια φιλόξενη γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας.
Στην οδό Eρεχθείου 7!


πηλός για παιδιά


Το art tutu, διοργανώνει... 
Εργαστήρι πηλού για παιδιά 7-14 ετών... και γονείς!


έναρξη εργαστηρίου 2016-17:
Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ώρα 12:30-14:30




 Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται 2 Κυριακές το μήνα, 12:30-14:30.
Στο εργαστήρι πηλού για παιδιά δουλεύουμε  με στόχο την παραγωγή ενός συγκεκριμένου αντικειμένου ή γλυπτού, το οποίο ολοκληρώνεται σε διάρκεια τριών περίπου μαθημάτων, (ένας σεμιναριακός κύκλος). Κατά την διάρκεια ενός σεμιναριακού κύκλου, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με όλη την διαδικασία παραγωγής ενός πήλινου αντικειμένου ξεκινώντας από το πλάσιμο, την ενδιάμεση επεξεργασία του, το βάψιμο και τέλος το ψήσιμο και το γυάλωμα.
Στο τέλος κάθε κύκλου, θα έχουν στα χέρια τους ένα πραγματικό, χρηστικό ή εικαστικό αντικείμενο, φτιαγμένο  από τα ίδια!
Στο art tutu πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σε εργαστήρια μεικτών ηλικιών συνεισφέρει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας όλων, μικρών και μεγάλων!
Έτσι λοιπόν παρακινούμε εσάς, τους μεγάλους, να συμμετέχετε και να δημιουργήσετε,
δουλεύοντας παράλληλα με το παιδί σας, τα δικά σας κεραμικά-έργα τέχνης, με ειδική τιμή συμμετοχής!

κόστος: 15 ευρώ/μάθημα για τα παιδιά και 5 ευρώ η συμμετοχή κάθε γονιού!

Υπεύθυνες εργαστηρίου:
Χριστοπούλου Κατερίνα, Αξιώτη Βιργινία.
Εικαστικοί, απόφοιτες ΑΣΚΤ
τηλ. +30 6938684094