Τι ειναι το art tutu;


Το Αrt Τutu είναι ο χώρος εργασίας 3 εικαστικών, της Βιργινίας Αξιώτη, της Ξανθίππης Τσαλίμη, της Κατερίνας Χριστοπούλου και της κεραμίστριας Μαριλένας Σπετζούρη.
Ταυτόχρονα είναι ένας μη κερδοσκοπικός αστικός οργανισμός που προάγει όλες τις μορφές τέχνης. Εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, χορός, παρουσιάσεις και σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντας την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε έναν ζωντανό, φρέσκο χώρο, σε μια φιλόξενη γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας.
Στην οδό Eρεχθείου 7!


art tu- TOURS 2014-15 1.στον Ναό του Ολυμπίου Διός!

 Κυνήγι Θησαυρού στο Ναό του Ολυμπίου Διός
Την  Κυριακή 30 Νοεμβρίου  στις 11:00 το Art tutu σε συνεργασία με τη  μουσειολόγο  ΌρσαΡεμπούσκου διοργανώνει ένα ξεχωριστό  κυνήγι θησαυρού στους στύλους του Ολυμπίου Διός, για παιδιά από 5 έως 9 ετών.
 Μέσα από ένα  παιχνίδι εξερεύνησης τα παιδιά θα ανακαλύψουν  τα μυστικά του μεγαλύτερου ναού της αρχαιότητας στον Ελλαδικό χώρο και θα γνωρίσουν τους  μύθους  και  τις  ιστορίες  των αγαπημένων δέντρων των  αρχαίων Θεών.
 Στη συνέχεια στο εργαστήρι θα πειραματιστούν με υλικά και τεχνικές και θα δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης αντλώντας έμπνευση από την βόλτα τους στον ναό του Δία!
Διάρκεια προγράμματος:11:00 –14:00

Κόστος συμμετοχής:  15 ευρώ  για κάθε παιδί και 12 για κάθε αδερφάκι.

Ώρα και σημείο συνάντησης : Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 11:00, στην  Πύλη του Αδριανού.

Info: Art Tutu , Ερεχθείου 7α Ακρόπολη
Tel: 693 8684094 + 963 6572702 e
-mail: art.tutu.athens@gmail.com  + orembouskou@gmail.com