Τι ειναι το art tutu;


Το Αrt Τutu είναι ο χώρος εργασίας 3 εικαστικών, της Βιργινίας Αξιώτη, της Ξανθίππης Τσαλίμη, της Κατερίνας Χριστοπούλου και της κεραμίστριας Μαριλένας Σπετζούρη.
Ταυτόχρονα είναι ένας μη κερδοσκοπικός αστικός οργανισμός που προάγει όλες τις μορφές τέχνης. Εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, χορός, παρουσιάσεις και σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντας την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε έναν ζωντανό, φρέσκο χώρο, σε μια φιλόξενη γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας.
Στην οδό Eρεχθείου 7!


ART-υθείτε στην Παρθενώνος!



19-21 Απριλίου 2013


Οι χώροι τέχνης της Παρθενώνος στην Ακρόπολη σας προσκαλούν στο εορταστικό απριλιάτικο τριήμερο, που διοργανώνουν απο την Παρασκευή 19 μέχρι την Κυριακή 21! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της άνοιξης με εικαστικές δράσεις, ανοιχτά εργαστήρια με πασχαλιάτικες κατασκευές και ευφάνταστες καλλιτεχνικές προτάσεις για τα πασχαλινά σας δώρα.

  

Το πρόγραμμά μας για το τριήμερο:

Παρασκευή 19
Μετά τις 19:00 οι χώροι τέχνης ART TUTU, ART 10 GALLERY και artshot SOPHIA GAITANI, παρουσιάζουμε τις συλλογές μας και εγκαινιάζουμε το τριήμερο με κρασί και λιχουδιές!

Σάββατο 20
12:30 Εργαστήρι ζωγραφικής με πλαστελίνη εμπνευσμένο απο την ομαδική έκθεση May be in April του artshot Sophia Gaitani, με τον Γιώργο Συρίγα
13:30 Παιδικό εικαστικό εργαστήρι με τον Βαγγέλη Αγναντόπουλο
18:00 Εργαστήρι κεραμικής και γλυπτικής για όλες τις ηλικίες με το ART TUTU

Κυριακή 21
11:00 - 12:30 Παιχνίδι μαζί με το 8ο σύστημα προσκόπων στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Παρθενώνος
17:00 - 18:00 Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με τη Φανή Μπεχράκη
   

Οι χώροι μας θα σας υποδέχονται όλο το τριήμερο απο τις 11 το πρωί μεχρι τις 8 το βράδυ.