Τι ειναι το art tutu;


Το Αrt Τutu είναι ο χώρος εργασίας 3 εικαστικών, της Βιργινίας Αξιώτη, της Ξανθίππης Τσαλίμη, της Κατερίνας Χριστοπούλου και της κεραμίστριας Μαριλένας Σπετζούρη.
Ταυτόχρονα είναι ένας μη κερδοσκοπικός αστικός οργανισμός που προάγει όλες τις μορφές τέχνης. Εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, χορός, παρουσιάσεις και σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντας την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε έναν ζωντανό, φρέσκο χώρο, σε μια φιλόξενη γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας.
Στην οδό Eρεχθείου 7!


εικαστικά εργαστήρια

Φανταστήκαμε το art tutu, σαν ένα ανοιχτό χώρο δημιουργίας, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν μαζί μας.

Σήμερα,  λειτουργούν :
-3 εργαστήρια για παιδιά προ-σχολικής και σχολικής ηλικίας (tutu kids-tutu big-tutu teen)
-Εργαστήρι πηλού για παιδιά
-Εργαστήρι πηλού ενηλίκων 
-Εργαστήρι ζωγραφικής ενηλίκων

 Η συνύπαρξη μικρών και μεγάλων σε δημιουργική βάση είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε και εμπλουτίζουμε ανά περιόδους, με workshops, κύκλους art therapy, εργαστήρια πηλού για μικρούς και μεγάλους, περιπάτους σε αρχαιολογικούς χώρους και επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις (art tu-TOURS), σεμινάρια, συναυλίες κ.α.
                                             


Στο art tutu, η τέχνη είναι για ΟΛΟΥΣ!

Tο παιχνίδι μέσω της τέχνης μαθαίνει στα παιδιά να δημιουργούν, να συνεργάζονται, να θέτουν μικρούς και μεγάλους στόχους. Μαθαίνουν το σώμα τους και τις δυνατότητές του, αναπτύσσουν την φαντασία και την αυτοπεποίθησή τους.    
  








                    Ανακάτεμα των ηλικιών...!
  Σεβασμός, ισοτιμία, αποδοχή, αναγνώριση, είναι αξίες που, πολύ συχνά, τις χάνουμε στις σχέσεις μας με τα παιδιά μας. Σε ένα ήρεμο περιβάλλον δημιουργίας, όπου μικροί μεγάλοι θέτουν παρόμοια προβλήματα και βρίσκουν από κοινού λύσεις, ο διαχωρισμός των ηλικιών  παύει για λίγο να ισχύει και μας βάζει σε μια καινούργια συνθήκη.

Από το χριστουγεννιατικο 

Από το πασχαλινό εργαστήρι πηλού για όλες τις ηλικίες